Prades prepara una Setmana Santa plena d’actes

Prades prepara una Setmana Santa plena d’actes

L’Ajuntament de Prades ha programat un seguit d’activitats que es celebraran durant la Setmana Santa. El municipi acollirà esdeveniments durant set dies; compresos des del 8 fins el 17 d’abril. Mereixen especial menció les Jornades Astronòmiques, que es postulen com l’activitat estrella; el dissabte 15 es dedicarà la sessió a “Les galàxies de l’Ossa Major” i diumenge 16 d’abril a “Júpiter, el rei del Sistema Solar”. Així doncs, els amants de l’astronomia podran fer les seves delícies en un emplaçament immillorable on també s’hi podrà degustar un tast de vi i pica-pica.

D’altra banda, el teatre tindrà molt protagonisme i serà l’encarregat d’obrir el teló d’una setmana frenètica. El grup Na’Fent actuarà al Centre Cívic el dissabte 8 i diumenge 9 amb l’obra “Espermato-zoo-ides”, mentre que el reconegut i prestigiós Mag Lari actuarà el diumenge 16 a les 22:00h, una de les activitats més esperades. El dissabte 15 serà el torn de les Caramelles pels carrers del poble a càrrec de Prades Cor, mentre que el mateix dissabte finalitzarà amb la festa dedicada a la joventut.

La religió també tindrà presència durant la Setmana Santa, ja que es celebraran actes practicants tots els dies –menys el dissabte 8-, entre els quals destaquen el Sant Sopar del dijous 13, la missa Vetlla Pasqual del dissabte 15 i la missa del dilluns 17 que acompanyada amb un dinar popular posarà al punt i final a la festivitat a l’ermita de l’Abellera.